Sydbanks filial i Vindeby på Tåsinge har gennemgået en omfattende ombygning.

Sydbank Vindeby

Projekttype
Erhverv
Kunde
Sydbank
År
2011

Bygningen fra 1974 i gule sten har fået bygget til med et nyt indgangsområde på 46 m2. Herefter er bygningen blevet efterisoleret og hvidpudset. De eksisterende vinduespartier er forstørret så de nu spænder fra gulv til loft. De forskellige rum inde i bygningen er bibeholdt og renoveret. Den åbne facade er skråstillet så man fra det trafikerede kryds når at se bygningen "over X".

Ud mod vejen åbner huset sig op i ét stort glasparti. Udefra fornemmer man nu livet i bygningen, og om aftenen lyser det store glasparti ganske svagt. Den lille Sydbank filial fremstår nu som en afklaret kubisk form der med ny tyngde signalere bank! Tildelt Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2011.