Henning Kongpetsak

Arkitekt MAA

Henning er en erfaren projekterings- og sagsarkitekt med et solidt kendskab til byggebranchen. Henning har arbejdet som sagsarkitekt på en række både større sager.

Henning har fornemmelse for at samle en bygnings gestalt fra program til detalje, så den arkitektoniske helhed bliver både styrket og forfinet, og han nærer en særlig omsorg for det smukke i det bygbare og det at skabe arkitektur ud fra vores fælles opbyggede håndværksmæssige viden om bl.a. materialernes muligheder og iboende egenskaber.

Henning står på et stærkt fundament, hvad angår projektledelse, projektering og tilsyn. Gennem arbejde som både murer, byggeleder og arkitekt har Henning udviklet en særlig god forståelse for byggeteknik og byggeprocesser - og bruger denne forståelse til æstetisk og rationelt at arbejde med både detaljering og hovedgreb. Og 20 år med forskellige roller i byggebranchen har givet Henning et særligt indblik i branchens forskellige samarbejdskulturer, som han drager stor nytte af i sit arbejde. Han evner at forstå og inddrage andres viden, at få holdet til at søge fælles mål og herigennem omsætte visioner, ideer og barrierer til arkitektur med kvalitet.

Henning har erfaring med samarbejde med både private, profesionelle og offentlige bygherre. Har senest 5 år arbejdet hos entasis, og siden 2016 hos Praksis.

6020 3055
Kontakt PraksisNæste medarbejder