Svendborg Havns nye havnekontor står nu klar. Den 300 m2 store bygning indeholder i stueetagen toilet og badefaciliteter for havnens sejlere, på 1. sal havnekontor med mødelokaler og kantine.

Havnekontoret

Projekttype
Havn
Kunde
Svendborg Havn
År
2010

Bygningen, der er beklædt med olieret lærketræs lister. For Havnekontoret modtog Praksis Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2008. I begrundelsen lyder det bla: “Tegnestuen Praksis tildeles prisen for for sin klare og enkle idé, som er gennemført i form, valg af materialer og detaljerigdom. Havnehuset opleves som en smuk nyfortolkning af maritim arkitektur, og vil givetvis tjene som forbillede og inspiration til fremtidige byggerier på vandet – ikke blot i Svendborg Havn”. Tildelt Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2008. Bygherre: Svendbog Havn Status: indvielse juni 08 300 m2 sejlerfaciliteter og havnekontor